Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

"Heder" – Nents nya originalserie

Publicerad: 26 november 2018, 12:37
Uppdaterad: 26 november 2018, 13:20

Huvudrollerna i nya thrillerserien "Heder" spelas av Alexandra Rapaport, Anja Lundqvist, Julia Dufvenius och Eva Röse.

Foto: Viaplay

Thrillerserien "Heder" har premiär under hösten 2019.


Ämnen i artikeln:

NENT Group

Nent Group har som mål att släppa 20 originalproduktioner varje år, som del i deras strategiska satsning på lokalproducerat innehåll. 

Den senaste kända produktionen har titeln "Heder" och består av en thrillerserie i åtta delar. Serien har premiär på Viaplay under hösten 2019. 

Huvudrollerna spelas av Alexandra Rapaport, Anja Lundqvist, Julia Dufvenius och Eva Röse. Serien produceras av Birgitta Wännström och är skapad av Alexandra Rapaport, Anja Lundqvist och Julia Dufvenius tillsammans med Sofia Helin. 

– 2018 har varit ett rekordår för Nent Groups originalserier. Vi har producerat, släppt och sålt fler egna produktioner till den internationella marknaden än någonsin tidigare, där serier som "Advokaten" och "Rig 45" har slagit tittarrekord på Viaplay. Det här är bara början på en resa där vi har många fantastiska produktioner på gång, och med tonen av mörk spänning kommer "Heder" att vara en av våra höjdpunkter under 2019, säger Jakob Mejlhede Andersen, EVP och innehållschef på Nent Group, i en kommentar. 

Bigster står som produktionsbolag och Eccho Rights ansvarar för internationell distribution. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

NENT Group

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News