Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Hasse Backe tillbaka i TV4

Publicerad: 8 Juli 2009, 07:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:18

Svennis sidekick Hasse Backe gör comeback i TV4 i höst.


Hasse Backe fick den 3 april, tillsammans med Sven-Göran Eriksson och Tord Grip, sparken som tränare för Mexikos landslag. Nu har han klart med nytt jobb.

I höst återvänder Hasse Backe som expertkommentator i TV4, då kanalen försöker säkra laguppställningen inför Premier League, som sänds i Canal Plus, och Uefa Europe League, i TV4 Sport.

– Jag trivdes jättebra med det tidigare. Med att analysera och ibland kommentera live. Det känns jättekul, säger Hasse Backe till Expressen.

Nästa år är det också dags för fotbolls-VM i Sydafrika. Då kan Hasse Backe bli en viktig kugge i TV4:s bevakning. Om han är kvar, det vill säga. För i kontraktet ingår, enligt Expressen, en klausul som gör det möjligt för tränaren att sluta om det skulle dyka upp ett utlandskontrakt.

– Vi har sagt att om det dyker upp någonting intressant ska vi försöka att arbeta ihop, säger Hasse Backe, som, enligt egen utsago,  redan nobbat fyra tränarjobb.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.