Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Hasse Aro: "Tidiga morgnar inte min grej"

Publicerad: 8 april 2014, 10:52
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:42

I morgon är det dags för Hasse Aros debut i TV4:s "Nyhetsmorgon". För Dagens Media berättar han hur det känns inför premiären.


Ämnen i artikeln:

TV 4

Dagens Media har tidigare berättat att Hasse Aro, som lämnat Strix och "Efterlyst" där han varit programledare sedan 1991, blir ny kriminalexpert i TV4.

Klockan 07.45 kommer Hasse Aro diskutera aktuella brotts- och rättsfall i "Nyhetsmorgon".

– Det känns bra. Imorgon kör vi ett reportage om Anni Dewani som blev mördad i Sydafrika, vilket är aktuellt nu då hennes make precis har utvisats från Sverige, säger han till Dagens Media.

Under sin tid som programledare för TV3:s långkörare "Efterlyst" blev det många sena kvällar för Hasse Aro. I och med "Nyhetsmorgon" får han istället kliva upp i ottan, något han inte riktigt verkar trivas med.

– Tidiga morgnar är inte riktigt min grej. Men vi drar igång kvart i åtta så det är inte som för stackars Tilde och Peter som måste kliva upp betydligt tidigare, säger han.

Vad tycker du om formatet morgon-tv?

– Det är oerhört intressant. Men krim-tv är inte helt enkelt på morgonen. Omgivningen är annorlunda och det är lite mera "feel good", men vi får köra på och anpassa oss fram.

Hur har tiden på TV4 varit hittills?

– Jag började i måndags, för att komma in i det. Det är såklart mycket nya namn och datorprogram och så som man behöver lära sig. Men alla har varit oerhört trevliga.

Pär Ullrich

Ämnen i artikeln:

TV 4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.