söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Hasse Aro lämnar TV4 för TV3

Publicerad: 21 mars 2018, 09:04
Uppdaterad: 23 mars 2018, 15:11

Hasse Aro återvänder till TV3. Foto: Press

Hasse Aro gör comeback på TV3 i programmet "Efterlyst.


HF


Programledaren Hasse Aro som bland annat medverkar i "Krimkvarten" i TV4:s "Nyhetsmorgon" lämnar nu kanalen för att återvända till TV3 och programmet "Efterlyst".

– Det känns som att komma hem. Det är roligt att MTG satsar på det här igen. Efterlyst är ett program som löser brott och som behövs nu mer än någonsin, säger Hasse Aro, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Trots att har formatet har så många säsonger i ryggen är det mer aktuellt än någonsin. Det finns en trygghet i formatet för att det är så välkänt men självklart kommer vi också förnya berättandet. Vi rapporterar inte bara om brotten – vi bekämpar dem, säger Hasse Aro.

Programmet har premiär under hösten och Hasse Aro har tidigare gjort hela 48 säsonger av programmet under de senaste 25 åren. Efter 50 säsonger har programmet sedan 2015 legat på is.

– Det känns fantastiskt att bygga crime igen på TV3. Det är en genre som ligger i kanalens DNA och som vi saknat på senare år. Nu satsar vi igen och då finns det ingen bättre programledare vi kan tänka oss än Hasse Aro, han är ju originalet. Just crime fortsätter engagera svenska folket brett och vi kan se synergier kring crimegenren på alla våra plattformar inom MTG Sverige, säger Filippa Wallestam, SVP och operativ chef Nordic Entertainment, i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev