Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Här sjunger Aschberg Totos "Africa"

Publicerad: 25 Augusti 2009, 09:18
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:16

Lanseringskampanjen för Aschberg och Adaktusson skruvas upp inför premiären. Se herrarna sjunga Toto:s monsterhit ”Africa” på Dagensmedia.se.


Nästa vecka är det upp till bevis för Robert Aschberg. På måndag är det premiär för hans intervjuprogram "Aschberg" i TV8 där Strix-ordföranden ska möta gäster som inspirerar, fascinerar eller irriterar honom.

Programmet sänds på måndagar och onsdagar. På tisdag är det också premiär för en ny säsong av Lars Adaktussons talkshow som sen ska gå på tisdagar och torsdagar klockan 21:00 till 21:30.

– Vi tänkte ta ett grepp på 21-sloten i TV8 och bygger den på journalistik. Adaktusson och Aschberg är två utmärkta journalister men med olika ingångar och metoder, har MTG TV:s programdirektör Anders Knave tidigare sagt till Dagensmedia.se.

Produktionen har lagts ut på Strix och Adaktusson och Aschberg delar redaktion. Som Dagensmedia.se tidigare har berättat marknadsförs programmen bland annat genom trailers där de två herrarna bråkar, tjuvas och munhuggs.

När kampanjen nu går in på upploppet tillkommer en rad trailers där Aschberg och Adaktusson bland annat får visa sina (icke-)musikaliska sidor.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.