Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Här hånas AIK och Djurgården

Publicerad: 9 Februari 2011, 09:17
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:22

Inför "Bajenkvällen" i februari tar Bajen Fans ishockeyförening ett nytt grepp och släpper en reklamfilm.


Klockan 17.00 den 27 februari är nedsläppet i "Bajenkvällen". Ett arrangemang där mer än 4 000 supportrar samlas på Hovet för att se Bajen Fans IF möta Östervåla IF i säsongens sista match.

Nu släpper Bajen Fans en reklamfilm för att dra ytterligare publik. Då föreningen har begränsade resurser hoppas man på en viral spridning för reklamfilmen.

– Vi har inte möjlighet att köpa plats i stora mediekanaler, så man kan säga att det här var ett nytt steg i att få ut vårt budskap, säger Jakob Uddeholt, ordförande för Bajen Fans.

Vad har ni fått för reaktioner på reklamfilmen?

– Mycket positiva. Många som har sett den tycker att den är väldigt rolig och det får vi höra även från AIK- och Djurgårdensupportrar. Det är kul att en så enkel idé blev så här stor.

Reklamfilmen ska dessutom kombineras med klassisk affischuppsättning och utdelning av flyers. Bakom produktionen står supportern Viktor Nyström.

– Det kommer nog bli mer sådant här i framtiden, säger Jakob Uddeholt.

Bajen Fans IF bildades efter att Hammarby IF:s hockeylag gått i konkurs år 2008.

Se reklamfilmen nedan.

<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/MYg7uNHyRrU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.