Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Här blir ormen middag i nya tv-programmet

Publicerad: 30 januari 2014, 08:54
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:49

Den i Sverige tämligen okända Discovery-stjärnan Joel Lambert är på plats i Stockholm för att promota sitt nya program "Manhunt". För Dagens Media berättar han om kanalens nya satsning.


Ämnen i artikeln:

Discovery

I "Manhunt", som sänds i samtliga 224 länder som Discovery finns i, får tittaren följa med när den tidigare elitsoldaten Joel Lambert leker en extrem version av kurragömma.

I programmet ska Joel Lambert nämligen lyckas hålla sig undan ett gäng elitsoldater i 48 timmar – enbart med hjälp av det han kan bära i sin ryggsäck.

– För det första ska jag inte bara överleva dessa extrema situationer och miljöer, jag blir dessutom jagad av specialstyrkor. Och det som är speciellt med det här programmet är att producenterna och kameramannen är där med mig, de kan inte bara stå på håll och filma. Vi har haft extrema skador, operationer, en i teamet blev biten av en flygande fisk och dog nästan av det. Det var riktigt farligt, säger Joel Lambert.

Vilken var den tuffaste utmaningen under inspelningen?

– Djungeln i Filippinerna! Jag hatar det stället! Den djungeln är den värsta jag någonsin upplevt. Anledningen till detta var att den var så tjock och jag fick bokstavligt talat slå upp en bana vilket gjorde det väldigt lätt för de som jagade mig att få upp ett spår.

"Manhunt" är också inspelat i bland annat Polen, Sydafrika och Sydkorea.

Programmet, som väntar på en ny svensk titel, har premiär i februari.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Discovery

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev