Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag05.06.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Här är TV4s Talang-jury

Publicerad: 9 Augusti 2016, 08:17
Uppdaterad: 9 Augusti 2016, 08:48

Lotta Andersson, exekutiv producent på TV4 om den nya juryn: "Den här gruppen har ett stort underhållningsvärde i sig."


Ämnen i artikeln:

TV4Talang

Som Dagens Media tidigare berättat kommer Per Lernström och Youtube-stjärnan Kristina Petrushina eller "Keyyo" som hon är mest känd som, leda TV4s Talang som startar i vår.

Nu står det även klart att det är Alexander Bard, Karin "Kakan" Hermansson, David Batra och LaGaylia Frazier som bildar tävlingens nya jury.

Tillsammans kommer juryn ha som uppgift att ta fram Sveriges största begåvningar.

– Vi vill ta Talang till en helt ny nivå och jag är otroligt stolt över vår jury och jag tror både publiken och talangerna har något alldeles speciellt att vänta sig av dem i programmet. Den här gruppen har ett stort underhållningsvärde i sig – de är kunniga, roliga, vassa och bjussiga. Det kommer bli nåt alldeles extra, säger Lotta Andersson, exekutiv producent på TV4 i ett pressmeddelande. 

Här är juryn:

Karin ”Kakan” Hermansson, konstnär och programledare.– Det här ska bli så jäkla fett och framför allt spännande och kul. Jag hoppas få se allt på den där scenen. Alltså ALLT. Jag vet att det finns talangfulla människor som kan göra helt sjuka grejer i det här landet och jag vill träffa dem allihop. Och jag tror att de andra jurymedlemmarna och jag har så olika erfarenheter och bakgrunder, vi täcker en hel del, så det kan bli underhållande, säger Kakan Hermansson.

LaGaylia Frazier, sångerska.– Oh my God! Jag har ju sett mycket på amerikanska Got talent så det känns fantastiskt att få träffa Sveriges bästa entertainers. När jag fick frågan kändes det självklart att tacka ja! Jag uppmanar alla som är nyfikna på att söka att glömma allting ni sett förut – det är bara fantasin som sätter gränserna, jag vill se er passion! säger LaGaylia Frazier.

David Batra, komiker, skådespelare och författare. Det ska bli väldigt lyxigt att sitta i juryn för Talang och jag uppmanar alla med någon sorts talang att omedelbart söka! Drömmen är någon med riktig multitalang. Någon som åker runt på en hoverboard, sjunger operaarior, slukar eld och samtidigt kastar ut stora bitar av parmesanost till publiken. Det ska dessutom bli kul att hänga med juryn. Kakan, LaGaylia och jag kommer säkert ha det mysigt tillsammans när vi i smyg fnissar åt Alexanders dåliga smak, säger David Batra.

Alexander Bard, filosof, författare och musikproducent. – När jag såg helheten: det världsunika tv-formatet, att TV4 satsar med själ och hjärta, de urtrevliga programledarna, det proffsiga produktionsbolaget och som grädde på moset den fullständigt bisarra jurysammansättningen, så fanns det ingenting annat för Alexander Bard att göra än att tacka ja till jobbet i Talangjuryn. Räkna med mig! säger Alexander Bard.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4Talang

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.