Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Här är TV4:s VM-trailer

Publicerad: 23 maj 2019, 10:52

”Vi ville skapa en trailer som sticker ut från traditionella sporttrailers”, säger Erik Westberg, sportchef på TV4 och C More.


Ämnen i artikeln:

TV4CMoreFotbolls-VM

Det börjar dra ihop sig till fotbolls-VM i Frankrike. För att pusha för matcherna som sänds av TV4 har tv-huset tagit fram en VM-trailer skapad med samma robotkamera som används i Harry Potter-filmerna. 

I kampanjen medverkar bland andra spelarna Caroline Seger, Olivia Schough och Elin Rubensson och flera av TV4-sportens profiler, medan Lalehs nya låt ”City of angels” rullar i bakgrunden. 

– Vi ville skapa en trailer som sticker ut från traditionella sporttrailers med målet att fånga ”Vi är Sverige-känslan”, storheten med fotbolls-VM och samtidigt bygga våra och landslagets profiler, säger Erik Westberg, sportchef på TV4 och C More i en kommentar och fortsätter:

– Det känns grymt kul att vi lyckats skapa en så stark visuell produkt med vårt kreativa produktionsteam i huset. Där idé, manus, regi, grafisk formgivning och redigering är från personal från Bonnier Broadcasting. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Qbrick är blockerad under “Visa våra partners”.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4CMoreFotbolls-VM

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev