Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag10.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Här är TV4:s nya programledning

Publicerad: 9 Maj 2017, 09:12
Uppdaterad: 9 Maj 2017, 09:15

Susanna Jacobsson och Anna Rastner.

Programchef Anna Rastner får sällskap av ytterligare en programchef när TV4 omorganiserar programavdelningen.


Ämnen i artikeln:

TV4Bonnier Broadcasting

I samband med omställningsprogrammet som pågår inom hela Bonnier Broadcasting till följd av det sparpaket som presenterades i april, är det nu klart hur programavdelningen leds framöver.

Programchef Anna Rastner får sällskap av ytterligare en programchef, tidigare produktionschef Susanna Jacobsson, som i sin nya roll rapporterar direkt till Cathrine Wiernik, programdirektör allmän-tv. 

– Med Anna Rastner och Susanna Jacobsson vid rodret får vi en enormt stark ledning för programavdelningen som säkrar våra framtida beställningar för samtliga plattformar inom Bonnier Broadcasting. De är två av branschens främsta inom sina områden och kompletterar varandra på ett fantastiskt sätt med sina olika kompetenser inom tv-produktion, publicistik och utgivarskap, säger Cathrine Wiernik i ett pressmeddelande.

Syftet med den nya ledningsstrukturen är att ge programavdelningen en mer renodlad chefstruktur och kortare vägar mellan beslut och genomförande.

Ledningen för allmän-tv består efter den här förändringen av programdirektör Cathrine Wiernik, programcheferna Anna Rastner och Susanna Jacobsson, inköpschef Sofie Schütt och utvecklingschef Maria Mowbray.

– Jag är väldigt glad för förtroendet. Rollen känns både rolig och utmanande och jag kommer att ta mig an den med hull och hår, säger Susanna Jacobsson i pressmeddelandet.

I samband med omorganisationen lämnar Pelle Porseryd TV4, vilket Resumé var först med att berätta. Pelle Porseryd har de senaste åren varit produktionschef för de exekutiva producenterna inom TV4-Gruppen, vilket är en roll som nu försvinner.

Dagens Media har tidigare berättat att även Anders Oxelström, tidigare chef för TV4-nyheterna och Kalla Fakta, lämnar på grund av förändringarna.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4Bonnier Broadcasting

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.