Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Här är TV4:s höstnyheter

Publicerad: 9 juni 2016, 12:59
Uppdaterad: 28 september 2016, 12:27

De svenska formaten är bärande hos både TV4 och Sjuan i höst.


Ämnen i artikeln:

TV4

Två av TV4:s tablå är dramaserien "Syrror" som produceras av Bob Film och David Hellenius nya format "Sveriges bästa", där programprofilen går igenom olika topplistor.

Succén "Hela Sverige bakar" flyttar från Sjuan till moderkanalen TV4. – Det ligger i vår strategi att bygga stora format ännu större. Och med TV4 som plattform är vi övertygade om att formatet kan växa ännu mer, säger Fredrik Arefalk, kanalchef på TV4-Gruppen.

TV4 fortsätter att sända "Idol", "Bonde söker fru", "Så mycke bättre" och "Kockarnas kamp". TV4-Gruppen fortsätter även sin dramasatsning och har köpt in den brittiska serien "The night manager" som tidigare gått i C More.

Tv-huset har starka siffror att leva upp till, förra året gjorde TV4-Gruppen sitt näst bästa år någonsin. Mycket tack vare den förra hösten. – Vi står på en otroligt stadig grund med våra höstar, och vi vet att vi kommer ha en extremt stark höst även i år.

Samtidigt så sänder konkurrenterna MTG både OS och World Cup Hockey i sommar och höst.– Sådant påverkar oss under en given period, men inte nämnvärt om vi ser till helheten under året. 

Läs mer om TV4-gruppens samt MTG:s och Discovery Networks hösttablåer i Dagens Media nummer 11, 2016. Ute idag!

Du som väljer att prenumerera på Dagens Media får tillgång till tidningens artiklar både på papper och digitalt.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev