Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag23.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Här är TV10:s logga

Publicerad: 21 Juli 2010, 12:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:44

MTG:s nya sportkanal TV10 lanseras i september. Redan nu kan Dagensmedia.se visa upp kanalens logotyp. Vad tycker du om den?


Ämnen i artikeln:

MTGManfred AronssonTV10

Som Dagensmedia.se tidigare berättat lanserar MTG i september den nya fri-tv-kanalen ”TV10”. Den är helt inriktad på sport och ska locka män i åldrarna 25-59 år.

– Detta är ett praktexempel på hur vi kan agera som mediehus och bättre utnyttja sporträttigheter och annan programmering. Det ger oss också chansen att skapa en frikanal som kompletterar TV3, TV6 och TV8 genom att addera en något äldre manlig målgrupp, sa MTG:s Sverige-vd Manfred Aronsson då.

Lanseringen av TV10 sker den 7 september i samband med EM-kvalet i fotboll mellan Sverige och San Marino, som kommer att direktsändas i kanalen. TV10 ska även sända valda delar av hockey från NHL och fotboll från Champions League.

Dagensmedia.se har sökt MTG Sveriges informationschef Per Lorentz som har bett att få återkomma med kommentarer kring logotypen.

Therese Johansson

Ämnen i artikeln:

MTGManfred AronssonTV10

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.