Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Här är Tele2:s nya streamingpaket – där Viaplay ingår

Publicerad: 1 juni 2022, 08:37

Viaplay tar plats i tre nya streamingpaket från Tele2 Play, berättar Niclas Rosendahl, Tv & Play-chef på Tele2.

Foto: Tele2

Framöver kommer Viaplay att ingå i tre nya streamingpaket från Tele2 Play.


Ämnen i artikeln:

Tele2ViaplayNyheter

I mars i år stod det klart att Viaplay under året kommer att ta plats i alla Tele2:s svenska betal-tv-paket samt genom Tele2 Play. Det sedan bolagen ingått ett flerårigt strategiskt distributionsavtal.

Nu tas nästa steg i partnerskapet när Viaplay också tar plats i tre nya streamingpaket från Tele2 Play.

De paket det handlar om heter ”Film och serier”,Film, serier & sport och ”Film, serier & sport premium.

– Nu fortsätter vi med att samla flera streamingtjänster i en och samma app och jag hoppas att kunderna kommer gilla att få tillgång till så mycket bra innehåll på ett och samma ställe till ett attraktivt pris, säger Niclas Rosendahl, Tv & Play-chef på Tele2, i ett pressmeddelande.

En annan nyhet på tv- och streamingmarknaden som kom i går var att Telenor lanserade sin mediahubb för samtliga kunder. Genom den Android TV-baserade hubben kan Telenors kunder både ta del av sina vanliga tv-kanaler och playtjänster från Telenor, men också ladda ned appar för olika streamingtjänster.

– Vi ser att hushåll i dag har abonnemang på allt fler streaming- och medietjänster och vill förenkla för användarna genom att låta dem ta del av dessa på samma ställe. Med Mediahubben kan de till exempel komma åt Spotify och Youtube, sträcktitta på serier eller se nyhetssändningar och matcher i realtid, säger Hanna Idstam, TV- och mediechef på Telenor.

I samma veva 

Tele2:s tre nya streamingpaket

Film och serier

Viaplay Film & Serier, Paramount+, National Geographic Now, Cartoon Network, Boomerang, Godare, Hopster, Nordisk Film+, Filmfavoriter, Kritic samt exklusiva filmer och serier.

 

Pris: 49 kronor i tre månader därefter 149 kronor/månad. Ingen bindningstid.

 

Film, serier & sport

Viaplay Medium med (Ett stort antal sportsändningar inklusive vintersport, Bundesliga, Europa Leauge och Nations League), Paramount+, National Geographic Now, Cartoon Network, Boomerang, Godare, Hopster, Nordisk Film+, Filmfavoriter, Kritic samt exklusiva filmer och serier.

 

Pris: 99 kronor i tre månader därefter 349 kronor/månad. Ingen bindningstid.

 

Film, serier & sport premium

Viaplay Total (all sport från Viaplay inklusive Premier League, NHL och Formel1), Paramount+, National Geographic Now, Cartoon Network, Boomerang, Godare, Hopster, Nordisk Film+, Filmfavoriter, Kritic samt exklusiva filmer och serier

 

Pris: 479 kronor/månad. Ingen bindningstid.

 

Källa: Tele2

 

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Tele2ViaplayNyheter

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev