Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Här är SBS Discovery TV:s nya kärlekssåpa – Ex on the beach

Publicerad: 2 mars 2015, 06:36
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:11

Intriger, drama och "laddade möten". Här är SBS Discovery TV:s nya dejtingsåpa "Ex on the beach".


I december förra året började SBS Discovery TV söka " festsugna singlar som är ute efter sol och bad" till ett nytt programformat.

Nu står det klart att det aktuella programmet är en svensk version av MTV-serien "Ex on the beach".

I programmet får tittarna följa med åtta singlar till paradisön Anguilla i Karibiska havet. Där ska de få sig "sitt livs semester" och hitta kärleken.

Men vad de inte vet är att deras ex snart ska förstöra stämningen.

– Det känns både spännande och roligt att kunna presentera framgångsrika "Ex on the beach" som den första svenska produktionen på Kanal 11. Meter har tagit sig an ett fascinerande och kittlande underhållningsformat och har hittat fantastiska deltagare som har alla förutsättningar att bli nya Kanal 11-favoriter på alla plattformar,säger Axel Eriksson programdirektör för lokalproduktioner SBS Discovery TV, i ett pressmeddelande.

"Ex on the beach Sverige" produceras alltså av Meter och har premiär måndag den 6 april. Programmet kommer att sändas måndag till onsdag klockan 22.00.

LÄS ÄVEN:

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.