Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Rörligt

Här är nya Idol-juryn

Kishti Tomita, Alexander Kronlund, Nikki Amini och Anders Bagge bildar fyramannajury i Idol 2017.


Publicerad 2017-03-16 09:57
Uppdaterad 2017-03-16 10:05

Ämnen i artikeln:

Idol

Dela artikeln:

Kishti Tomita, som var medlem i juryn från första Idol-programmet i Sverige 2004 och fram till 2007, gör comeback.

– Jag ser verkligen fram emot att få se och höra vilka nya förmågor som vuxit upp under de år jag inte har varit med i Idol. Det finns säkert de som var för unga att söka när jag var med sist, och det ska bli så kul att få träffa dem nu på auditionturnén, säger Kishti Tomita i en kommentar.

Vid sin sida har hon ytterligare en återvändare – Anders Bagge.

– Sedan jag lämnade Idoljuryn så har jag saknat att få träffa alla grymma talanger. Jag älskar ju Idol, och det är det absolut bästa sättet för en ung talangfull person att pröva vingarna. Jag längtar nu efter att få komma ut på turnén och återigen få träffa alla modiga och fantastiska ungdomar, säger han i en kommentar.

Tillsammans med producenten Alexander Kronlund och PR-proffset Nikki Amini – den enda jurymedlemmen tittarna känner igen från förra året – bildar de fyramannajuryn för Idol 2017.

– Det är en riktig all-star jury, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent, TV4 i en kommentar.

Auditionstäder och datum för Idol

18 mars: Malmö (Slagthuset)1 april: Stockholm (Tele 2 Arena)9 april: Skellefteå (Folkparken Skellefteå)15 april: Jönköping (Spira)

 

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.