tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Här är Natalie Tideström Heidmarks nya jobb

Publicerad: 24 januari 2023, 10:52

Natalie Tideström Heidmark, Nicolin Lillhage och Stijn Smulders är medgrundare av Youtube-byrån Team5pm:s Stockholms-kontor.

Foto: Team5pm

När Youtube-byrån Team5pm öppnar nordiskt kontor i Stockholm kliver Natalie Tideström Heidmark och Nicolin Lillhage från We Are Era in som medgrundare.

Ämnen i artikeln:

YoutubeNyheter

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


För branschen är Natalie Tideström Heidmark känd som före detta nordisk vd på influencerbolaget We Are Era (tidigare United Screens) samt som ordförande i IAB:s task force för influencer marketing. Sedan hon lämnade We Are Era hösten 2021 har hon bland annat haft flera styrelseuppdrag.

Även Nicolin Lillhage har en bakgrund från We Are Era, där hon har varit vice vd och COO. Nu står det klart att de två kliver in som medgrundare när Youtube-byrån Team5pm öppnar nordiskt kontor i Stockholm. Med sig har de också Youtube-strategen Stijn Smulders.

Utöver medgrundarna utgörs teamet av tio videospecialister från Sverige, Norge, Danmark och Finland som ska hjälpa kunderna att lyckas med videomarknadsföring på den nordiska marknaden genom innovation av videoinnehåll, strategier, innehållsskapande, produktion, distribution och varumärkesmätningar.

Jelmer Wind, CEO för Team5pm, i ett pressmeddelande:

– Vi arbetar datadrivet, vilket innebär att vi djupdyker i data och analyserar konsumentbeteende, trender, plattformar och relevanta marknader. Vi omvandlar dessa insikter till videoprodukter för Youtube, Tiktok och andra videodrivna plattformar. En kombination och ett erbjudande, som är unikt för marknaden.

Team5pm startade 2018 och har i dag kontor i Amsterdam, Kapstaden och Stockholm. Totalt arbetar ett hundratal videoexperter globalt med nationella och internationella kunder som Prime Video, Unilever, Volkswagen och PlayStation.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev