Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Här är Idols huvudsponsorer

Publicerad: 12 januari 2018, 07:18
Uppdaterad: 12 januari 2018, 07:37

Huvudsponsorerna för Idol är klara – Tui och Coop är nya huvudsponsorer för programmet.


Huvudsponsorerna till ett av Sveriges största underhållningsprogram, Idol, är klara för 2018. Enligt TV4 så var alla huvudsponsorer på plats redan en vecka efter finalen.

De fem huvudsponsorerna är: Coop, Marabou, Tui, Loka Crush och Santa Maria.

– Mig veterligen har aldrig våra sponsorplatser till något programformat stängts så tidigt. Suget efter Idol är större än någonsin och det är för att sponsorskapet verkligen har levererat vad våra kunder önskar. Nu har vi och våra sponsorer möjligheten att redan under auditionturnén i vår aktivera och maximera engagemanget för dem och Idol, säger Malin Häger, försäljningsdirektör på TV4 i ett pressmeddelande.

Nya sponsorer för programmet är Tui och Coop. Loka Crush har varit partner tidigare men går nu in som huvudsponsor, Santa Maria och Marabou har stått som huvudsponsorer tidigare. Även om huvudsponsorerna är satta är det dock fortfarande möjligt att ingå partnerskap.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.