Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag05.06.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Här är de nominerade till Årets Stora Webb-tv-pris

Publicerad: 29 Augusti 2016, 14:06
Uppdaterad: 29 Augusti 2016, 14:19

De kan vinna Kristallens nyinrättade webb-tv-pris.


Ämnen i artikeln:

KristallenSmartclip

Tv-priset Kristallen och online videoreklam och- teknikföretaget Smartclip har inlett ett samarbete kring Kristallens Seminarium 2016. I samarbetet ingår att Smartclip under seminariet ges möjlighet att premiera framstående prestationer vad gäller webb-tv-innehåll under det gångna året. Priset heter Årets stora Webb-tv-pris och har delats in i två kategorier: Årets bästa webb-tv-profil och Årets bästa breaking news-sändning online, och delas ut på Rival i Stockholm den 2a september.

Årets bästa webb-tv-profil:

I den här kategorin har Sveriges webb-tv-stjärnor inviterats att sända in sina bästa bidrag. En namnkunnig och erfaren jury har valt ut sex nominerade från dessa bidrag. Därefter har svenska folket fått rösta fram de tre bidragen som nu är nominerade och därmed har chansen att vinna Årets webb-tv-profil.

Felicia AweklevTherese Lindgren Thomas Sekelius

Årets bästa breaking news-sändning online:

I den här kategorin har Sveriges nyhetspublicister online inviterats att sända in sina bästa bidrag. En namnkunnig och erfaren jury kommer att välja ut vinnaren, de tre nominerade nyhetspublicisterna som har chansen att vinna Årets bästa Breaking news-sändning online är:

Aftonbladet MittMedia MTG

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

KristallenSmartclip

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.