Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Här är årets sämsta tv

Publicerad: 9 September 2016, 06:31
Uppdaterad: 9 September 2016, 07:16

Vinnarna av Skämskudden har utsetts. Linda Lindorff får dubbla utmärkelser.


För fjärde året delar komikerna Martin Soneby och Fritte Fritzon ut priset Skämskudden till vad de anser var förra årets sämsta tv.

TV4-profilen Linda Lindorff, programledare för "Bonde söker fru", får priset Årets meltdown för hennes reaktioner vid förra årets Kristallen-gala. Linda Lindorff får även ett hederspris för att hon "gör det svenska tv-landskapet mer underhållande".

Här är samtliga mottagare av Skämskudden 2016:

DirektsäntVinnare: Kristallen 2015Motivering: Kristallen är i en klass för sig själv och ett självklart val. Årets onödigaste svenska tv-program. 

Livsstil/RealityVinnare: Realitystjärnorna på godsetMotivering: Ett program lika obegripligt som titeln: Det är inte reality, de är inte stjärnor, och det finns heller inget gods.

ProgramledareVinnare: David Druid & Louise Nordahl (Roliga timmen)Motivering: Samma sköna feeling i studion som i krigstribunalen i Haag. Aldrig har två programledare respekterat varandra mindre.

DokusåpaVinnare: Ex on the beachMotivering: Vem trodde att vi skulle tröttna på att se tatuerade alkisar knulla och slåss?

TävlingsprogramVinnare: Sveriges värsta kändisbilförareMotivering: Programmet som får oss att ifrågasätta trafikverkets nollvision.

UnderhållningVinnare: VårdgårdenMotivering: Om vårtgården är området runt bröstvårtan så är Vårdgården området kring Jonas Malmsjös rövhål.

Tv-personlighetVinnare: Zannie HahnMotivering: Han gick in och var sig själv. Och misslyckades. 

MeltdownVinnare: Linda Lindorffs walkout på KristallenMotivering: Ingen har gjort mer för svenska bönders rätt till för tidig utlösning bredvid en änka från Säffle. 

GuldkuddeVinnare: KristallenMotivering: För att på ett förtjänstfullt sätt hyllat det bästa i svensk tv genom att konsekvent producera det allra sämsta i svensk tv.

Comedy Centrals hedersprisVinnare: Linda LindorffMotivering: Linda Lindorff har under året bidragit till att göra det svenska TV-landskapet ännu mer underhållande. Hon har även visat prov på ett stort känsloregister. Linda har svettats, slitits och gråtits för sin rätt till ett TV-pris. För att lugna upprörda tittare och bönder får Linda nu Comedy Centrals hederpris. Det är inte så att vi är rädda för känslor, Linda. Vi är rädda för DINA känslor.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.