Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Hans Wiklund ersätter Hollywoodfru

Publicerad: 26 April 2010, 06:23
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:52

HOLLYWOOD - Hans Wiklund leder de sista två programmen av TV3-serien men Suzanne Saperstein uteblir. "Jag vet faktiskt inte varför hon inte är med", säger Max Lagerbäck, presschef på TV3.


De två sista avsnitten av TV3:s populära serie “Svenska Hollywoodfruar” blir specialavsnitt som leds av Hans Wiklund.

- Programmen kallas “Hollywoodfruar: närgånget” och jag intervjuar Hollywoodfruarna utifrån den säsong som varit, säger Hans Wiklund till Dagensmedia.se.

Filmkritikern och programledaren Hans Wiklund är på plats i Los Angeles där inspelningarna av de två sista avsnitten pågått i en dryg vecka.

- Jag hade rätt bra koll på serien redan innan jag kom hit, jag tycker det är ett roligt program, säger Hans Wiklund, som bara har gott att säga om de medverkande.

- De är verkligen trevliga och väldigt roliga, säger Hans Wiklund.

Och programledaren får bra betyg av Anna Anka som också medverkar i programmet.

-Hans var jättetrevlig, jag tyckte om honom, säger Anna Anka som är på väg till Sverige för diverse uppdrag.

I “Hollywoodfruar: närgånget” medverkade förutom årets fruar även Agnes Nicole från första säsongen. En “Hollywood-fru” som uteblev var dock Suzanne Saperstein.

Enligt uppgifter till Dagensmedia.se har det varit struliga inspelningar med Suzanne Saperstein under säsongen. Hon valde även att inte medverka i de två specialavsnitten av serien.

-Som jag har förstått var hon inte med nu i veckan. Jag vet faktiskt inte varför hon inte är med, säger Max Lagerbäck presschef på TV3.

Redan nu pågår arbetet inför säsong tre av “Svenska Hollywoodfruar”. Produktionsbolaget i Los Angeles letar för fullt efter deltagare. Enligt uppgift har man än så länge bara helt klart med en ny Hollywoodfru.

- STAFFAN ERFORS

Staffan Erfors

brandarena@almatalent.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.