Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag23.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Hans Fahlén till Big Brother

Publicerad: 15 Februari 2011, 12:49
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:21

Steg för steg bygger TV4-gruppen intresset av Big Brother. Som ett led i lanseringen av skandalsåpan anlitas programledaren Hans Fahlén, kan dagensmedia.se avslöja.


TV4-gruppen har tidigare gått ut i en stor kampanj för Big Brother. Programmet som har premiär nu på söndag är en viktig satsning för kanalhuset, som hängt upp lanseringen av TV11 på produktionen.

Enligt uppgifter till dagensmedia.se har TV4-gruppen nu anlitat programledaren Hans Fahlén för att ytterligare öka intresset för Big Brother.

Men Pelle Porseryd, exekutiv producent på TV4-gruppen vill inte kommentera Hans Fahléns medverkan.

Erik Sidung är pressansvarig för Big Brother:

– TV4-gruppens officiella hållning är att vi inte kommenterar huruvida Hans Fahlén ska medverka i Big Brother eller inte.

Hans Fahlén bekräftar dock att han medverkar i produktionen.

– Det stämmer att jag har hjälpt till lite. Men jag har mest jobbat bakom kulisserna, mer än så är det inte, säger Hans Fahlén.

Samtidigt har TV4-gruppen bjudit in utvalda journalister att bo i huset.

– Det kan vara skönt för media att ta en titt på huset och är samtidigt ett bra tillfälle för oss att testa kameror och kolla att tekniken fungerar. Vi har lite andra saker på gång som vi tycker är fantastiska, men det är för tidigt att kommentera det nu, säger Pelle Porseryd.

Fler aktiviteter för Big Brother är planerade, men TV4-gruppen vill inte avslöja vad.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.