tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Han tar över SF Anytime

Publicerad: 27 januari 2021, 13:47

Michael Holmberg är ny chef för SF Anytime. Han tillträder nu i januari.

Foto: SF Studios

SF Studios streamingtjänst SF Anytime får en ny chef i Michael Holmberg. Ansvaret blir att ta nästa steg i företagets tillväxtresa. Han tillträder i januari.

Ämnen i artikeln:

SF

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Dagens Media rapporterade tidigare i dag om hur de svenska streamingtjänsterna såg en rejäl tillväxt under 2020. Och det både vad gäller betalande kunder och antalet tittare. En av streamingtjänsterna, SF Anytime, får nu en ny chef: Michael Holmberg.

– Michael har stor förståelse för konsumentbeteende och vad som krävs för den spännande tillväxtresa SF Anytime står inför vilket kommer att stärka vår position ytterligare, säger Michael Porseryd, vd på SF Studios, i ett pressmeddelande.

Michael Holmberg har en bakgrund inom sport- och spelbranschen. Närmast kommer han från rollen som koncernchef på det Malta-baserade börsnoterade bolaget Raketech Group.

På grund av corona har ett stort antal biografer haft stängt de senaste månaderna vilket har fått flera filmbolag att flytta biografpremiärer till streamingtjänster, vilket gett skjuts till de strömmade videotjänsterna. Enligt SF Studios egna uppgifter har SF Anytime’s konsumentplattform vuxit med 35 procent under 2020.

– När jag fick erbjudandet från SF Studios var det ett självklart val att tacka ja. Jag ser en stor potential i SF Anytime och det känns oerhört inspirerande att få vara med och fortsätta bygga SF Anytimes digitala affär och varumärke i Sverige och internationellt, kommenterar Michael Holmberg, som tillträder sin nya tjänst i januari.

Michael Holmberg kommer att rapportera till Michael Porseryd.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev