Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Rörligt

Han tar över Nents nya organisation

Jonas Gustafsson blir vd för nya grenen Viasat consumer.

Nent group har utsett Jonas Gustafsson till vd och senior vice president för en ny organisation inom Nent – Viasat consumer.


Publicerad 2019-05-15 07:48

Ämnen i artikeln:

NENT Group

Dela artikeln:

Den nya organisationen kommer att fokusera på att föra samman och förverkliga den kommersiella potentialen i Nent groups tv-erbjudande från Viasat till konsumenter över satellit och bredband i hela Norden. 

Nents lokala vd:ar har ett fortsatt ansvar för partnerförsäljningen i sina respektive länder där Viasats kanalpaket görs tillgängliga i tredjepartsnätverk.

– Med Jonas som ansvarig för Viasat consumer drar vi nytta av vår position som en nordisk aktör med ett tv-erbjudande som innehåller serier, filmer, barninnehåll och direktsänd sport. Jonas började sin karriär på Nent i vårt strategiteam och är i dag tillförordnad vd för vår största marknad, vilket gör honom till den perfekta kandidaten att leda den här nya organisationen, säger Nents vd Anders Jensen, i ett pressmeddelande. 

Jonas Gustafsson började på Nent 2015 och är i dag tillförordnad vd för Nent group Sverige, en roll han fortsätter i fram tills augusti 2019 när Filippa Wallestam, kommer tillbaka från sin föräldraledighet.

Jonas Gustafsson tillträder den nya tjänsten den 1 juni. 

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@dagensmedia.se

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.