Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökJust nu kan du uppleva tekniska problem på dagensmedia.se. Vi jobbar för fullt med att åtgärda dessa!

Rörligt

Han tar över Nents nya organisation

Publicerad: 15 Maj 2019, 07:48

Jonas Gustafsson blir vd för nya grenen Viasat consumer.

Nent group har utsett Jonas Gustafsson till vd och senior vice president för en ny organisation inom Nent – Viasat consumer.


Ämnen i artikeln:

NENT GroupViasat

Den nya organisationen kommer att fokusera på att föra samman och förverkliga den kommersiella potentialen i Nent groups tv-erbjudande från Viasat till konsumenter över satellit och bredband i hela Norden. 

Nents lokala vd:ar har ett fortsatt ansvar för partnerförsäljningen i sina respektive länder där Viasats kanalpaket görs tillgängliga i tredjepartsnätverk.

– Med Jonas som ansvarig för Viasat consumer drar vi nytta av vår position som en nordisk aktör med ett tv-erbjudande som innehåller serier, filmer, barninnehåll och direktsänd sport. Jonas började sin karriär på Nent i vårt strategiteam och är i dag tillförordnad vd för vår största marknad, vilket gör honom till den perfekta kandidaten att leda den här nya organisationen, säger Nents vd Anders Jensen, i ett pressmeddelande. 

Jonas Gustafsson började på Nent 2015 och är i dag tillförordnad vd för Nent group Sverige, en roll han fortsätter i fram tills augusti 2019 när Filippa Wallestam, kommer tillbaka från sin föräldraledighet.

Jonas Gustafsson tillträder den nya tjänsten den 1 juni. 

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

NENT GroupViasat

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev