onsdag1 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Han tar över Nents nya organisation

Publicerad: 15 maj 2019, 07:48

Jonas Gustafsson blir vd för nya grenen Viasat consumer.

Nent group har utsett Jonas Gustafsson till vd och senior vice president för en ny organisation inom Nent – Viasat consumer.

Ämnen i artikeln:

NENT GroupViasat

Philip Wallin

philip.wallin@dagensmedia.se


Den nya organisationen kommer att fokusera på att föra samman och förverkliga den kommersiella potentialen i Nent groups tv-erbjudande från Viasat till konsumenter över satellit och bredband i hela Norden. 

Nents lokala vd:ar har ett fortsatt ansvar för partnerförsäljningen i sina respektive länder där Viasats kanalpaket görs tillgängliga i tredjepartsnätverk.

– Med Jonas som ansvarig för Viasat consumer drar vi nytta av vår position som en nordisk aktör med ett tv-erbjudande som innehåller serier, filmer, barninnehåll och direktsänd sport. Jonas började sin karriär på Nent i vårt strategiteam och är i dag tillförordnad vd för vår största marknad, vilket gör honom till den perfekta kandidaten att leda den här nya organisationen, säger Nents vd Anders Jensen, i ett pressmeddelande. 

Jonas Gustafsson började på Nent 2015 och är i dag tillförordnad vd för Nent group Sverige, en roll han fortsätter i fram tills augusti 2019 när Filippa Wallestam, kommer tillbaka från sin föräldraledighet.

Jonas Gustafsson tillträder den nya tjänsten den 1 juni. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev