Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Han ska styra Aschberg

Publicerad: 4 mars 2014, 07:26
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:46

Daniel Alsén går från Expressen och blir ny redaktör för "Efterlyst" i TV3.


Ämnen i artikeln:

Efterlyst

Under vintern lämnade först trotjänaren och programledare Hasse Aro "Efterlyst", därefter gjorde progammets rutinerade producent Mikael Ekman samma sak.

För ett par veckor sedan kunde Dagens Media berätta att Robert Aschberg och Jenny Gourman Strid tar över som progamledare.

Nu är det även klart att Daniel Alsén, tidigare på bland annat TV4 och Expressen, blir redaktör för TV3:s klassiker.

– Jag fick erbjudandet för mindre än en vecka sen och det blev klart i fredags. Jag började igår. Känns jättekul, säger Daniel Alsén till Dagens Media.

Vad kommer du göra med programmet?

– Jag är redaktör, det är jag som arbetsleder reportrarna och lägger programmet, i samarbete med producent, redaktion och programledare såklart. "Efterlyst" är ett program som har en form med vissa anor; man jobbar på ett visst sätt som funkar bra. Så jag ska inte gå in och göra några genomgripande förändringar initalt.

Hur påverkar det att Hasse Aro och Mikael Ekman lämnat?

– Hasse har ju varit programledare i 20 år, så det är klart att det blev en förändring. Och Micke har varit jättelänge på Strix och är duktig, så det är klart att det är en förlust. Men jag tror att vi kommer fortsätta göra ett bra program.

Simon Andrén

simon.andren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Efterlyst

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.