Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag16.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Han leder Robinson

Publicerad: 25 juni 2009, 06:33
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:19

Ex-boxaren Paolo Roberto leder Robinson i TV4 nästa säsong.


Efter att Paolo Roberto dök in i det svenska folkhemmet som Kungen av Kungsan i filmen Stockholmsnatt 1987, har han aldrig riktigt lämnat strålkastarljuset. Förutom proffsboxare, medieprofil, författare och politiker kan han nu också skriva programledare för ett av Sveriges största underhållningsprogram i sitt CV. Nästa säsong är det nämligen han som leder öråden i Robinson.

– Han var vårt förstaval. Paolo är en elitidrottsman, en nyfiken person och god människokännare. Han har alla de kvaliteter som behövs för att leda Robinson, säger Martin Nygren, exekutiv producent på TV4.

Men ändå rätt olik Linda Isacsson?

– Näej det tycker jag egentligen inte. Visst den ena är en tjej och den andra är kille men de har båda de här kvaliteterna som jag talade om tidigare. Dessutom gillar de att prata, vilket inte är negativt.

Det är inte första gången Paolo Roberto samarbetar med TV4. Han har bland annat varit programledare för När & Fjärran i TV4, tävlat i Let's Dance och har det egna matlagningsprogrammet Primo Paolo i TV4 Plus.

TV4 visade sin första säsong av Robinson våren 2009. Premiären sågs av 1.783.000 tittare. Den genomsnittliga tittartidsandelen under säsongen låg på 44,8 procent i gruppen 15-44 år.

 

 

 

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.