Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Han blir programchef på Eyeworks

Publicerad: 10 augusti 2011, 11:21
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:03

MEC förlorar sin specialist på redaktionella mediesamarbeten Mats Jankell. Han går till Eyeworks där han blir programchef.


Ämnen i artikeln:

Eyeworks

Eyeworks anställer Mats Jankell, som får ansvar för programavdelningens dagliga verksamhet och vidareutveckling. Han ska även arbeta med strategin för de redaktionella samarbetena på produktionsbolaget.

– Mats är en av Sveriges bästa och mest erfarna tv-personer både strategiskt och produktionsmässigt. Eyeworks jobbar med allt från direktsänd underhållning till drama, och hans kompetens gör att vi förstärker vår analys och produktionsbredd ytterligare, säger Anders B Karlsson, vd för Eyeworks Sverige, i ett pressmeddelande.

Tidigare hade Hans Engholm, medgrundare och creative director på Eyeworks, ansvaret för programavdelningen, men han lämnade bolaget i våras för att bli vd på Silverback.

Mats Jankell börjar på Eyeworks i september. Han har bland annat en bakgrund på Sonet och har även varit exekutiv producent på TV4.

Synnöve Almer

Ämnen i artikeln:

Eyeworks

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News