Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Han blir ny chef för ENT

Publicerad: 30 Maj 2016, 08:10
Uppdaterad: 30 Maj 2016, 08:39

Sanny Ekstrand efterträder Maria Wiss som ny chef för TV4-Gruppens talangnätverk. "ENT befinner sig fortfarande i en uppbyggnadsfas och vi har en lång rad spännande idéer som vi nu tar vidare", säger Sanny Ekstrand.


Ämnen i artikeln:

TV4

ENT:s nya chef Sanny Ekstrand har under det senaste året jobbat på TV4-Gruppen med strategi, partners och lansering av Bonniers gemensamma online video-erbjudande Woo. Dessförinnan var han försäljningschef på United Screens, som han var med om att bygga upp från start, och har tidigare även varit försäljningschef på TV4 Digitala medier.

Sanny Ekstrand efterträder Maria Wiss, som nyligen lämnade ENT och TV4-Gruppen för en nordisk vd-roll på ett annat bolag.

– Genom ENT:s passion för rörlig bild och innehållskapande kan vi tillsammans med talang och partners ta ut vårt innehåll både på TV4:s egna och på externa plattformar. Den kombinationen ger våra talanger och annonsörer ett genomslag och en räckvidd som är väldigt kraftfull. TV4:s hjärta och muskler kombinerat med ENT:s korta ledtider från innehållsidé till färdig produkt öppnar stora möjligheter. ENT befinner sig fortfarande i en uppbyggnadsfas och vi har en lång rad spännande idéer som vi nu tar vidare, säger Sanny Ekstrand i ett pressmeddelande.

I ENT:s talangnätverk ingår idag bland annat humor- och musikgruppen De Vet Du, instagramstjänorna Språk för alla, träningsprofilen Alexandra Bring och gamingprofilen Tejbz och Liam Pitts.

ENT producerar just nu också Veckans 360, och festival-tv-programmet Vägen till Bråvalla.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.