Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag12.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Han är TV8:s nye programchef

Publicerad: 2 juni 2009, 10:21
Uppdaterad: 6 december 2015, 17:36

Mats Vesterlund efterträder Tomas Hall på posten som programchef för TV8. "Det är skitroligt och mycket hedrande", säger Mats Vesterlund.


Mats Vesterlund, 42, har jobbat i tv-branschen i 15 år och kommer senast från en roll som exekutiv producent för en rad egenproduktioner på MTG TV:s programavdelning.

Bland annat har Mats Vesterlund ansvarat för produktioner som Efterlyst, Insider, Lyxfällan, Folkhemmet, Ondska, Sjukhuset, 45 minuter, Grannfejden, Stockholm-Arlanda och Expedition Robinson.

I dag står det klart att han ersätter Thomas Hall på posten som programchef för TV8. Hall hoppade nyligen av för att återvända till SVT där han blir projektledare för Melodifestivalen.

­ Thomas Hall har gjort ett kanonjobb med kanalen och jag tar över i ett drömläge, säger Mats Vesterlund.

Ska du förändra TV8?

- TV8 ska fortsätta vara en högkvalitativ aktualitetskanal även i fortsättningen. Vi kommer att fortsätta på den linje vi har påbörjat.

Finns det något som saknas i TV8:s utbud som du ser det?

- Jag tillträder först efter sommaren och nu kommer jag att sätta mig tillsammans med Anders Knave och Thomas Hall för att gå igenom var vi står. Det du frågar om blir nästa steg att titta på.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.