Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Han är TV4:s nya presschef

Publicerad: 21 februari 2019, 09:03

Charlie Forsberg kommer senast från rollen som pressekreterare för Moderaternas riksdagskansli.

Foto: Press/Janne Næss

Lämnar Moderaterna för att ta sig an rollen som TV4:s nya presschef för företagsfrågor.


Ämnen i artikeln:

TV4CMoreBonnier Broadcasting

Det var i slutet av januari i år som TV4:s mångårige medarbetare Magnus Törnblom lämnade sin roll som presschef för företagsfrågor på TV4 och C More för att istället bli presschef på Klarna

Hans ersättare blir Charlie Forsberg som senast kommer från rollen som pressekreterare på Moderaternas riksdagskansli. Tidigare har han även arbetat på Unionen som utredare inom inom medie- och kommunikationsfrågor samt arbetsmarknad.

– TV4 är ett av Europas mest digitalt transformerade tv-bolag samtidigt som man visar på mycket imponerande resultat. För att fortsätta i den riktningen krävs ett konstant förändringsarbete. Jag ser fram emot att bidra i detta med min erfarenhet inom press- och branschfrågor, säger Charlie Forsberg, i ett pressmeddelande. 

Hans uppgif blir att ansvara för Bonnier Broadcastings externa företagskommunikation. 

– Det känns otroligt roligt att välkomna Charlie till oss på TV4 och C More. Med en gedigen erfarenhet från politik och medierelationer, samt en god kunskap om vår bransch, är han helt rätt person att fortsätta utveckla vår företagskommunikation och jag ser fram emot att jobba tillsammans med honom, säger Åsa Barsness, kommunikations- och HR-direktör, Bonnier Broadcasting, som blir Charlie Forsbergs närmsta chef, i ett pressmeddelande. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.