Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Rörligt

GW:s mord får tredje säsong

Tredje säsong på gång av GW:s mord.

Leif GW Persson ska fortsätta lösa mordfall i TV4 i vår.


Publicerad 2017-09-13 13:04
Uppdaterad 2017-09-13 15:29

Ämnen i artikeln:

TV 4

Dela artikeln:

Sista avsnittet för säsongen har rullat, men det blir inte det sista gången vi får se Leif GW Persson klura på mord i TV4.

Till våren är Sveriges kändaste kriminolog tillbaka med en ny säsong. Det blir programmets tredje sedan premiären i våras.

– Med tanke på mitt intresse för frågan är det en stor glädje att få berätta om dem för andra människor som är intresserade av den här typen av gräsigheter, säger Leif GW Persson i en kommentar.

Några direkta planer på att sluta verkar 72-åringen inte ha.

– Jag har läst handlingar, förundersökningar och domar, i de fall det finns domar, i närmare 1000 svenska mord och många av dem ligger långt tillbaka i tiden. Så länge tittarna vill se, och ta del av det jag kan, kommer jag fortsätta berätta, säger han.

David Lillemägi, som är exekutiv producent för programmet, säger i ett pressmeddelande:

– Vi är väldigt stolta över berättandet i GW:s mord och mottagandet från tittarna, och det är glädjande att det nu blir fortsatt skarpa analyser från Leif GW Persson kring en rad av våra mest uppmärksammade, såväl som mindre kända, mordfall.

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.