Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

GOT-fansen rasar på HBO – ”kommer lämna tjänsten”

Publicerad: 15 april 2019, 07:15

Återigen serverproblem, vid fel tidpunkt, för HBO Nordic.

Många ”Game of thrones”-fans riktar nu stark kritik mot strömningstjänsten HBO Nordic. Detta efter att tjänsten brakade samman bara någon timme efter den efterlängtade GOT-premiären.


Ämnen i artikeln:

HBO NordicHBOGame of Thrones

Det är inte första gången som strömningstjänsten HBO:s server ligger nere vid en GOT-premiär. Även vid tidigare premiärer har servern gått ned. Nu reagerar arga fanns på sociala medier: 

”Helvete vad folk kommer lämna tjänsten så fort GOT-säsongen är slut”, skriver @solsjo på Twitter. 

”Känns ändå som en ganska dum tidpunkt för underhåll”, skriver @thomhave. 

”F*ck you HBO! Här betalar man 79:-/månad år ut och år in för att man vill se EN jävla serie – och när den serien väl kommer ut så kraschar era underdimensionerade servrar! Hej då betalstreaming, hellooo piratstreaming!”, skriver @jockeholmertz. 

”Likt SJ när det snöar... Vad är det, 6:e året i rad som det kraschar när GOT släpps?”, kommenterar en besviken användare på HBO Nordics Facebooksida. 

Såväl på webbsidan som appen möttes tittarna av meddelandet:
”HBO är för närvarande otillgängligt. Vänligen försök igen om en liten stund.”

På HBO Nordics Facebooksida ber man om ursäkt:
”Vi ber om ursäkt, men vi upplever beklagligen tekniska problem på grund av invasionen av de dödas armé. Var tålmodiga så uppdaterar vi er när fienden är besegrad och tjänsten fungerar igen”.

HBO:s presskontakt Karin Larsdotter skriver i ett mejl till Aftonbladet:
”Vi kan bekräfta att det dessvärre har inträffat oväntade tekniska problem på tjänsten just nu. Vi ber om ursäkt för detta och arbetar hårt med att lösa problemet så snart som möjligt. För att få uppdateringar rekommenderar vi våra kunder att följa oss via Facebook eller kontakta vår kundtjänst”. 

 

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev