söndag24 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Gina Dirawi leder Idol

Publicerad: 29 augusti 2017, 10:41

Gina Dirawi programleder Idolfinalerna. Foto: TV4/Linus Hallsénius

TV4 knyter till sig Gina Dirawi – leder Idol tillsammans med Per Lernström.

Ämnen i artikeln:

IdolGina Dirawi

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Tillsammans med Per Lernström ska Gina Dirawi leda TV4:s livesända Idolfinaler i höst.

– När vi lever i en tid där alla kan bli kända krävs det extremt mycket för att sticka ut och göra ett avtryck. I år kommer Idol att vara tuffare än någonsin, vi vet att vem som helst kan få 15 minuter i rampljuset, men vem har fokus och disciplin nog att faktiskt bygga karriär? Jag hoppas att jag, som hanterat offentligheten sen jag var väldigt ung, samt sökt till programmet själv, ska kunna ge idolerna så bra verktyg som möjligt så att de kan uppnå sina drömmar, säger Gina Dirawi, i ett pressmeddelande.

Gina Dirawi har under åren hunnit bli en riktigt rutinerad programledare. Hon har bland annat programlett Melodifestivalen, Grammisgalan och Musikhjälpen.

– Gina Dirawi är en topprekrytering som vi är oerhört stolta över och vi hälsar henne välkommen till TV4. Hon är en av Sveriges mest populära tv-personligheter med vana av stora direktsändningar efter alla år med Melodifestivalen och har dessutom en cool och skön personlighet som kommer att lira alldeles utmärkt tillsammans med fantastiska Pär Lernström. Vår nya superstarka programledarduo i kombination med vår all star-jury gör mig säker på att vi har en riktigt stark säsong framför oss, säger Malin Knave, exekutiv producent Idol 2017, i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev