Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Rörligt

Fritidsresor kampanjar med idrottsprofiler

Fritidsresor marknadsför sin träningsanläggning på Lanzarote med hjälp av de före detta elitidrottarna Malin Ewerlöf och Erica Johansson.


Publicerad 2013-12-16 13:01
Uppdaterad 2015-12-06 12:53

Ämnen i artikeln:

Fritidsresor

Dela artikeln:

Fritidsresor lanserar en ny kampanjfilm där tittarna får följa med bästa vännerna och idrottsprofilerna Malin Ewerlöf och Erica Johansson på träningssemester på Lanzarote. Filmen ska marknadsföra charterbolagets träningsanläggning Club La Santa.

– Malin och Erica var våra drömkandidater för att visa upp den sportbuffé som erbjuds på Club La Santa. De är bästa vänner, de älskar att träna och taggas av att tävla mot varandra. Med sin idrottsbakgrund är de perfekta testpiloter av en ny typ av semester på Club La Santa, säger Mathias Bergendahl, projektledare på Fritidsresor i ett pressmeddelande.

Se filmen här:

<div><div id="Ex_tQEg_xNMooqOvu-udpg" style="height: 249px; width: 442px; background: #fafafa url('http://csp.picsearch.com/images/loader.gif') no-repeat 50% 50%"></div><script type="text/javascript">var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=or06uxDraJkPdMIY_P2Bncmo7F3GVTNzAQ_3vIaYHez1TNClzhLaH9MfyZ6oDeWw0rLywCDjs8A_YuKd4VoHIqRtJ3xjS3OFdt783vQQlAqF6sOhRF6N2bWEaYWtqRvVMIbWCl-XXxVxFqbpmRImvF84bIPifTK9&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);</script><p>Fler filmer från <a href="http://www.fritidsresor.se/resa/Spanien/Lanzarote">Lanzarote</a>, <a href="http://www.fritidsresor.se/resa/Spanien">Spanien</a> hos <a href="http://www.fritidsresor.se">Fritidsresor</a></p></div>

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.