Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökRörligt

Fritidsresor kampanjar med idrottsprofiler

Publicerad: 16 December 2013, 13:01
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:53

Fritidsresor marknadsför sin träningsanläggning på Lanzarote med hjälp av de före detta elitidrottarna Malin Ewerlöf och Erica Johansson.


Ämnen i artikeln:

Fritidsresor

Fritidsresor lanserar en ny kampanjfilm där tittarna får följa med bästa vännerna och idrottsprofilerna Malin Ewerlöf och Erica Johansson på träningssemester på Lanzarote. Filmen ska marknadsföra charterbolagets träningsanläggning Club La Santa.

– Malin och Erica var våra drömkandidater för att visa upp den sportbuffé som erbjuds på Club La Santa. De är bästa vänner, de älskar att träna och taggas av att tävla mot varandra. Med sin idrottsbakgrund är de perfekta testpiloter av en ny typ av semester på Club La Santa, säger Mathias Bergendahl, projektledare på Fritidsresor i ett pressmeddelande.

Se filmen här:

<div><div id="Ex_tQEg_xNMooqOvu-udpg" style="height: 249px; width: 442px; background: #fafafa url('http://csp.picsearch.com/images/loader.gif') no-repeat 50% 50%"></div><script type="text/javascript">var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=or06uxDraJkPdMIY_P2Bncmo7F3GVTNzAQ_3vIaYHez1TNClzhLaH9MfyZ6oDeWw0rLywCDjs8A_YuKd4VoHIqRtJ3xjS3OFdt783vQQlAqF6sOhRF6N2bWEaYWtqRvVMIbWCl-XXxVxFqbpmRImvF84bIPifTK9&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);</script><p>Fler filmer från <a href="http://www.fritidsresor.se/resa/Spanien/Lanzarote">Lanzarote</a>, <a href="http://www.fritidsresor.se/resa/Spanien">Spanien</a> hos <a href="http://www.fritidsresor.se">Fritidsresor</a></p></div>

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

Fritidsresor

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev