fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Frida Nordstrand till C More

Publicerad: 28 september 2017, 08:39
Uppdaterad: 28 september 2017, 08:41

Frida Nordstrand. Foto: C More

Sport-tv-profilen Frida Nordstrand är C More och TV4:s senaste värvning.Frida Nordstrand är flerfaldigt Kristallen-nomierad för sin sportjournalistik. Hon kommer senaste från MTG, där hon varit sportkommentator på Viasat Sport.

Nu norpas hon av konkurrenten. TV4 och C More har knutit till sig 36-åringen, som kommer att vara en frontfigur i satsningen på landslagsfotboll. Nordstrand kommer även att jobba med den nya Sportkanalen, det nya formatet UEFA Nations League, samt med fotbollsmästerskapen.

– Det känns fantastiskt att få jobba med fotbolls-VM och -EM som är bland de största sporthändelserna i världen. Nu närmast ser jag fram emot att bygga upp Sportkanalen tillsammans med mina nya kollegor på C More och TV4, det är en häftig utmaning som ska bli väldigt rolig, säger Frida Nordstrand, i ett pressmeddelande.

Erik Westberg, Sportchef på C More och TV4, beskriver Nordstrand som "en av Sveriges skickligaste sportjournalister".

– Frida Nordstrand kombinerar bred kompetens med stark journalistisk trovärdighet, samtidigt som hon förmedlar den underhållande närvarokänsla som direktsänd sport kräver. Hennes förmåga att möta människor, framförallt idrottsstjärnor, på ett personligt plan både i hemma-hos-miljö och direktsändning är unik, säger han, i en kommentar.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev