Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Frida Boisen till Lyxfällan

Publicerad: 4 december 2017, 08:47
Uppdaterad: 4 december 2017, 09:18

Frida Boisen, digital chef för Bonnier Tidskrifter.

Foto: Press

Frida Boisen ansluter till TV3:s Lyxfällan: "Programmet ger människor chansen till en otroligt viktig nystart i livet. Därför känns det som ett folkbildande och viktigt samhällsprogram".


Ämnen i artikeln:

Frida BoisenLyxfällan

Frida Boisen blir ny programledare för Lyxfällans 24:e säsong. Tillsammans med den rutinerade experten Magnus Hedberg ska hon få folk att hamna på rätt ekonomiska bana.

– Det känns som ett jätteroligt och viktigt uppdrag. Jag tycker själv väldigt mycket om Lyxfällan eftersom det är ett program som ger människor chansen till en otroligt viktig nystart i livet. Därför känns det som ett folkbildande och viktigt samhällsprogram", säger Frida Boisen till Dagens Media.

Magnus Hedberg har tillsammans med Patrick Grimlund huserat som ekonomisk expert i Lyxfällan under 15 säsonger, men får nu en ny kollega i Frida Boisen.

Vad vet du om ekonomi sedan tidigare?

– Jag sitter för närvarande i ledningsgruppen som vp för Bonnier Magazines & Brands, med 300 anställda och 30-talet varumärken. Jag har även tidigare suttit i ledningsgruppen för Expressen och drivit mitt egna bolag i flera år, och även pluggat på handelshögskolan i Göteborg.

Hur hård kan man vara i ett program som hanterar en så jobbig situation som ekonomisk knipa?

– Det går ju ut på att få deltagarna att inse att det behövs en förändring. Vi behöver vara raka, men det är ändå de som har ansvaret i slutändan. Vi vill inspirera till förändring och visa exempel på vad följderna kan bli om de fortsätter att leva på samma sätt.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Frida BoisenLyxfällan

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev