Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Fotbollförbundet till Vardagspuls

Publicerad: 15 September 2015, 07:01
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:52

Svenska Fotbollförbundet ska under hösten bidra med innehåll till Arlas program ”Vardagspuls” i TV4.


Ämnen i artikeln:

Svenska FotbollförbundetArlaTV4

I februari var det premiär för Arlas och TV4:s hälsoprogram ”Vardagspuls”, som leds av Agneta Sjödin och Kristin Kaspersen. Programmet sänds varje vardag klockan 17.55.

Starten var dock trög och det första avsnittet sågs av totalt 170 000 tittare. Sedan dess har tittandet minskat och förra veckan sågs de fem programmen av i snitt 133 000 tittare.

Nu inleder Svenska Fotbollförbundet ett samarbete med ”Vardagspuls”, som innebär att inslag från förbundets barn-, ungdoms- och vuxenverksamhet ska sändas i programmet.

Dessutom bjuder man på inblickar från förberedelserna inför årets Fotbollsgala.

– Samarbetet med Vardagspuls är mitt i prick för oss. Här kan vi lyfta fram den fantastiska verksamhet som sker i fotbollen, främst i våra föreningar, på ett annat sätt än vad vi gör i våra egna kanaler. Att också få göra det ihop med de proffs som finns i redaktion och produktion på Vardagspuls är vi väldigt glada för, säger Camilla Hagman, chef för kommunikation och marknad på Svenska Fotbollförbundet.

LÄS ÄVEN:

Trög start för TV4:s "Vardagspuls"

Arla bakom TV4:s storsatsning

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.