Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Fortsatt svart i rutan – Com Hem bjuder in TV4 till nytt möte

Publicerad: 12 december 2019, 07:07

TV4 försöker nu leda över tv-tittarna till sin playtjänst för att inte tappa räckvidd.

Det fortsätter att vara släckt i rutan efter att förhandlingarna mellan Com Hem och TV4 strandat. Nu bjuder Com Hem in TV4 till ett nytt möte för att få till en långsiktig lösning.


Ämnen i artikeln:

TV4Com hem

Natten till i går onsdag släcktes TV4 och C-More för vart tredje hushåll i Sverige. Det eftersom TV4 och Com Hem misslyckats med att komma överens kring rättigheter och prisnivåer i ett nytt avtal dem emellan.

Under gårdagen skickades flera pressmeddelanden ut i vilka parterna positionerade sig. Bland annat erbjöd TV4 Com Hem en ”tidig julklapp” genom att låta Com Hem få fortsätta att visa TV4 fritt fram tills den 10 januari. Men Com Hem tackade nej och hänvisade till att man vill se en långsiktig lösning.

LÄS OCKSÅ: Experterna om TV4-haveriet: ”Djupt olyckligt för annonsörerna”

På onsdagskvällen bjöd Anders Nilsson, vd på Tele2, in Christian Luiga, tf vd Telia, och Casten Almqvist, affärsområdeschef för media, till ett möte vid 14-tiden på torsdagen.

”Com Hem ser fram emot konstruktiv förhandling och är redo att sitta dag och natt tills ett nytt avtal är på plats. Att komma överens med Telia om ett avtal som ger TV4 tillbaka till tittarna är Com Hems absolut högsta prioritet.”

Dagens Media söker TV4 för att fråga om de kommer att tacka ja.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4Com hem

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev