Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag26.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

FLX utmanar tv-produktionsbolagen

Publicerad: 1 Juni 2011, 08:01
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:08

Från att tidigare ha varit inriktad på reklamfilm ska Felix Herngrens nu börja producera tv och film inom ramen för FLX.


Ämnen i artikeln:

Felix HerngrenFLX

Dagensmedia.se berättade tidigare idag att Ylva Axell, som drivit FLX ihop med Felix Herngren i många år, väljer att sluta på bolaget.

Nu står Felix Herngren kvar som ensam ägare.

– Vi hade olika bild av vad vi ville göra av bolaget. Efter att ha diskuterat saken kände vi att det är bättre att gå skilda vägar. I bolag av den här storleken måste man ha en stark vision och samma bild av vart vi ska, säger Felix Herngren till dagensmedia.se.

FLX har tidigare nästan uteslutande producerat reklamfilm. Nu planerar Felix Herngren att på sikt bygga ut verksamheten till att även innefatta tv- och filmproduktion.

– Tidigare, som när vi gjorde "Solsidan", har jag varit den kreativt skapande personen, medan Jarowskij har stått för produktionsmuskeln. Nu vill vi börja jobba mer med tv och film, göra det själva och bli bäst i Sverige på det.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Felix HerngrenFLX

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.