Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Flow Network och Smartclip i nytt samarbete

Publicerad: 31 mars 2016, 09:51
Uppdaterad: 31 mars 2016, 09:54

Skärmdump från "I särklass med Niklas", som produceras av Flow Network.

”Vi hoppas kunna ta ett ytterligare kliv i försäljningsarbetet och öka både våra och tidningarnas intäkter”, säger Michael Porseryd, vd på Flow Networks.


Ämnen i artikeln:

Smartclip

Flow Network levererar innehåll och teknik för webb-tv till lokala och regionala morgontidningar, bland annat långfilmer, dokumentärer och egenproducerat material, som talkshowen ”I särklass med Niklas”, med Skavlans populäre sidekick Niklas Källner.

Det nya samarbetet med Smartclip, ett europeiskt annonsnätverk för webb-tv, gäller försäljning av videoannonser på riksnivå via desktop och mobila enheter, på de tidningssajter som är anslutna till Flow Network.

– Vi är glada över samarbetet med Smartclip som är en oberoende och marknadsledande aktör när det gäller riksannonsering för online video. Med Smartclips track record från flera andra ledande medier i det här segmentet hoppas vi kunna ta ett ytterligare kliv i försäljningsarbetet och öka både våra och tidningarnas intäkter, säger Flow Networks nytillträdde vd, Michael Porseryd, i ett pressmeddelande.

Samarbetet tog sin början under mars månad mot sajter för tidningar som exempelvis Göteborgs-Posten, Corren och UNT.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Smartclip

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.