Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag26.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Fler sökande till Paradise Hotel än journalistprogrammet

Publicerad: 27 November 2014, 09:41
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:20

På ett dygn har MTG TV fått in 2200 ansökningar till "Paradise Hotel". Det är nästan lika många sökande som till Journalistprogrammet på JMK i Stockholm.


Förra året skapade MTG TV:s "Paradise Hotel" rubriker när det stod klart att fler personer sökte till den populära skandalsåpan än till lärarprogrammet 2013.

Efter att MTG TV igår berättade att det blir en ny säsong av "Paradise Hotel" har ansökningarna fullkomligt rasat in till tv-huset.

På bara ett dygn har MTG TV fått in 2200 ansökningar – vilket är nästan lika många som sökt till Journalistprogrammet på JMK i Stockholm i höst. Och ansökningarna bara fortsätter att komma in till MTG TV.

– Vi är väldigt glada över att så många vill vara med i nästa upplaga av "Paradise Hotel". Att jämföra antalet sökande till ett tv-program med sökande till Journalistprogrammet på min gamla skola JMK är möjligen något missvisande, men den som antas till "Paradise Hotel" är åtminstone garanterad att synas i media, säger MTG TV:s presschef Max Lagerbäck.

Enligt honom har flera castingansvariga på MTG TV:s mejlkorgar hängt sig på grund av mängden ansökningar.

2213 personer har sökt Journalistprogrammet på JMK i höst. Redan om någon timme räknar dock MTG TV med att "Paradise Hotel"-ansökningarna har passerat den siffran.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.