Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Felix Herngren gör ny komediserie för TV4

Publicerad: 14 mars 2016, 08:09
Uppdaterad: 14 mars 2016, 08:13

Produktionen bakom ”Solsidan” gör ny komediserie i skärgårdsmiljö.


Ämnen i artikeln:

TV4Felix Herngren

Tv-serien "Solsidan” har varit en tittarsuccé för TV4 med siffror mellan 1,64 miljoner och 1,98 miljoner tittare under den senaste säsongen. Det är sedan tidigare känt att det inte blir någon ny säsong, men nu kommer en ny komediserie från Felix Herngren och FLX.

”Sjölyckan” är namnet på den nya serien som utspelar sig i skärgårdsmiljö. Historien kretsar kring familjen Kling och deras lantställe i Stockholms skärgård.

– Vi är fascinerade av det som händer när tre generationer ska dela hushåll under semestern. Det är en källa till både kärlek och konflikter som jag tror att många kan känna igen sig i. Det ska bli jättekul att gräva extra djupt i semestertider, sommaridyll och jobbiga grannar, säger Felix Herngren, i ett pressmeddelande.

FLX står för produktionen och planerad inspelningsstart är nästa år. Manusförfattarna Niclas Carlsson, Jacob Seth-Fransson och Björn Öberg står för originalidén.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4Felix Herngren

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.