Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Fångarna på fortet hotas av Agneta Sjödins olycka

Publicerad: 22 april 2015, 07:17
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:03

Agneta Sjödin har brutit höften i en svår cykelolycka. Nu riskerar tv-profilen att missa bland annat "Fångarna på fortet" i TV4.


Ämnen i artikeln:

Fångarna på fortet

Agneta Sjödin var på väg till inspelningen av tv-programmet "Vardagspuls" i TV4, där hon är aktuell som programledare, när hon råkade ut för olyckan.

Agneta Sjödin bröt höften och nu rapporterar Expressen att flera inbokade jobb nu är i farozonen för den folkkära programledaren.

– Det var en mardröm verkligen, usch. Jag kom i ganska bra fart, så jag bara smällde i. Så låg jag där och kom inte upp. "Någon måste hjälpa mig", ropade jag. Jag fick panik. Man hinner ju tänka så mycket. Jag tänkte att nu dör jag, säger hon till Expressen.

Olyckan gör att Agneta Sjödin inte kan fortsätta med "Vardagspuls" men även inspelningarna av "Fångarna på fortet" är i riskzonen.

Enligt TV4 har kanalen ännu inte hunnit diskutera hur de ska göra med inspelningen av programmet, som ska påbörjas om en månad.

– Vi har förstått att det tar lång tid att läka, upp till två månader, och sedan blir det rehabilitering och hon kommer att gå på kryckor. Så även "Fångarna på fortet" är i fara, säger Nina Mårthans, projektledare på "Vardagspuls", till Expressen.

Anna Döhmers

jon.demred@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Fångarna på fortet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.