Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Eyeworks värvar Martina Iacobeus

Publicerad: 4 April 2013, 10:44
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:50

UPPDATERAD. Martina Iacobeus blir ny utvecklingschef på Eyeworks. Hon kommer från Meter TV, där hon stått bakom program som "Lyxfällan" och "Svenska Hollywoodfruar".


Produktionsbolaget Eyeworks värvning av Martina Iacobeus är en del i företagets strategi för att bli en mer spännande leverantör av tv-program.

– Den verksamhet som vi håller på med i dag ska fortgå men vi vill utvidga den, vi vill bredda vår kompetens. Det viktiga är att vi inte drar ner på det ena för att bli större på det andra. Vi ska bli större på alla sätt, säger Johan Idering till Dagens Media.   

Martina Iacobeus har de senaste åren arbetat som utvecklingschef på Meter TV. Hon står bland annat bakom produktioner som "Lyxfällan", "Svenska Hollywoodfruar" och "Allt för Sverige".

– Det känns väldigt spännande och roligt. Jag har varit mammaledig ett tag och har byggt upp en jävla massa energi som gör att jag känner mig redo för nya utmaningar. Jag har fått flera jobberbjudanden, men detta stack ut och kändes annorlunda jämfört med de andra, säger Martina Iacobeus till Dagens Media.

Värvningen av Martina är en del i en större rekryteringsprocess och Eyeworks hoppas kunna presentera fler nyrekryteringar inom en snar framtid.

– Vi kommer att göra ett par riktigt tunga rekryteringar, men det tar tid att hitta rätt personer. Konkurrensen bland duktiga personer inom tv-branschen är stenhård så det krävs någonting extra för att kunna rekrytera de här toppnamnen, säger Johan Idering.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.