Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Expressen TV gratis i Com Hem och Boxer

Publicerad: 17 december 2019, 09:43

Expressen TV:s programledare Anna Herdenstam och Tess Ulander.

Foto: Anna-Karin Nilsson

Com Hems och Boxers kunder får fri tillgång till Expressen TV – under en begränsad period.


Ämnen i artikeln:

BoxerExpressen TVCom hem

Expressen TV är nu tillgänglig för Com Hems och Boxers kunder. Kunderna får se kanalen gratis, men bara fram till 31 januari 2020. Därefter kommer Expressen TV bara att ingå i vissa betalpaket – för Com Hem-kunder i programpaketen ”Tv Bas HD”, ”Tv Silver Flex” och ”Tv Guld”, och för Boxer-kunder i ”Tv Mix” och ”Tv Max” i Smartbox eller uppkopplad Tv Hub.

– Som oberoende nyhetskanal med nationell bevakning är Expressen TV en viktig aktör på den svenska mediekartan. Vi vill därför vara med och utöka räckvidden av Expressen TV genom att öka distributionen av kanalen hos både Com Hem och Boxer. Det var väldigt roligt att som första svenska tv-aktör kunna erbjuda nationell distribution av Expressen TV redan 2017, och nu tar vi nästa steg genom att göra kanalen tillgänglig för ännu fler, säger Joakim Öhrström, chef för tv och bredband på Com Hem, i ett pressmeddelande.

Expressens chefredaktör Klas Granström:

– I Expressens uppdrag ligger att nå så många som möjligt med vår breaking news-journalistik, våra granskningar och våra reportage. Att Expressen TV blir tillgänglig för alla kunder hos Sveriges största tv-distributör är en stor framgång för vårt arbete med att etablera oss som framtidens nyhets-tv.

Madeleine Nilsson

Reporter

madeleine.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

BoxerExpressen TVCom hem

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev