onsdag1 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

"Expressen har fel"

Publicerad: 9 februari 2012, 11:39
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:33

TV4 har inte beslutat att lägga ner "The Voice", säger producenten Matilda Snöwall till dagensmedia.se. "Expressen skriver om möten som aldrig ägt rum."


KD

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se


Expressen skriver i dag att TV4 har haft krismöten om "The Voice Sverige" och beslutat att det inte blir någon ny säsong.

Men enligt Matilda Snöwall, exekutiv producent för "The Voice Sverige", är uppgifterna helt tagna ur luften. Hon är upprörd över att Expressen har valt att publicera trots hennes dementier.

– Jag blev smått chockad när jag såg Expressens artikel. De skriver om möten och diskussioner som inte har ägt rum. Deras källa har uppenbarligen hittat på, säger Matilda Snöwall till dagensmedia.se.

Har ni inte diskuterat framtiden för "The Voice"?

– Nej. Vi har inte heller haft diskussioner om ny sändningstid, som Expressen skriver. Vi är mitt inne i säsongen. Det finns ingen anledning att diskutera om vi fortsätter eller inte förrän säsongen är avslutad.

Om två veckor startar nästa fas av "The Voice Sverige" när 20 talanger gör upp i fem direktsända finalavsnitt.

– Självklart hade vi hoppats på bättre tittarsiffror från start, vi är väldigt nöjda med programmet och tycker att det förtjänar en större publik. Nu går programmet in i en helt ny fas och vi är superpeppade, säger Matilda Snöwall.

Kai-Anders Nilsson, nöjeschef på Expressen, tycker inte att Matilda Snöwall har anledning att vara upprörd:

– Hon får komma till tals i vår artikel. Vi litar till 100 procent på våra källor, annars hade vi inte tryckt uppgifterna, säger han till dagensmedia.se.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev