Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag09.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Experten om tystnaden kring Paolo Roberto: ”TV4 skyddar sitt eget hus”

Publicerad: 26 Maj 2020, 13:01

Jeanette Fors-Andréen tycker att det är märkligt att TV4:s vd Casten Almqvist inte uttalar sig om Paolo Roberto, då tv-huset tidigare velat profilera sig i värdegrundsfrågan.

Foto: Åke Westin/ TV4

Under Metoo uttalade sig TV4:s vd Casten Almqvist flitigt om tv-husets problem – och handlingsplanen ”Nollmissionen”. Men när Paolo Roberto grips för sexköp är det tyst från ledningen: ”De har nog inte kommit så långt som de hoppats på”, säger kommunikationsexperten Jeanette Fors-Andrée.


Ämnen i artikeln:

TV4Paolo RobertoCasten Almqvist

Under Metoo-hösten 2017 blev TV4 mediehuset som framför andra hamnade i pressens blickfång. Tv-stjärnan Martin Timell anklagades för sexuella trakasserier och anmäldes för våldtäkt. Förra året friades han i hovrätten.

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Du har möjlighet att säga upp prenumerationen när du vill under de första 30 dagarna. Därefter övergår den till en 12 månaders prenumeration med allt vårt digitala material och magasin för 5995 kr/år (ex. moms).

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.