fredag2 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Exklusiv videointervju: Joakim Lundell om hetaste tv- och streaming-trenderna

Publicerad: 28 december 2020, 12:07

Kristallen-vinnaren Joakim Lundell ger sin syn på tv- och annonsbranschen – och ger flera kängor till ”gammel-tv”. Foto: Dagens Media

Dagens Media träffade tidigare i år Kristallen-vinnaren Joakim Lundell för att reda ut vad han gör rätt – och ”gammel-tv” fel. I en videointervju ger han sin syn på tv- och annonsbranschen och bjuder på en rad trend- och framtidsspaningar.

Ämnen i artikeln:

KristallenJoakim LundellTv

Fredrik Svedjetun

fredrik.svedjetun@dagensmedia.se


Han var en nersupen pellejöns i den forna tidens realityvärld. I dag driver han utvecklingen inom rörlig bild som en av Sveriges mest framgångsrika tv-kreatörer. 

I den här exklusiva videointervjun för Dagens Media ger han sin syn på dagens tv- och streaming-bransch, ringar in heta tv-trender och bjuder på spaningar om framtiden för annonsfinansierde rörlig medier. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Qbrick är blockerad under “Visa våra partners”.

Läs hela intervjun med Joakim Lundell här. Där berättar han bland annat om tv-branschens skepsis när han presenterade idén till tv-formatet och konceptet ”Spökjakt”, som trots kritiken spelades in och började visas på Youtube våren 2017. 

Två år senare plockades programmet upp av Discovery Networks, och i augusti vann det pris som ”Årets program” på branschgalan Kristallen.

LÄS MER: Joakim Lundell: ”Man måste ha respekt för tittarna – det är där som tv-husen ligger efter” 

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev