Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag12.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Eventum utser coacher

Publicerad: 12 December 2011, 09:07
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:47

Eventums producent Mia Rossling blir kreativ ledare på byrån och projektledaren Marie Karlsson blir produktionsansvarig.


Ämnen i artikeln:

Eventum

Eventum siktar på att utveckla den kreativa kompetensen och förbättra styrningen av bolagets projekt med hjälp av två nya "coach"-roller. Producenten Mia Rossling utses till kreativ ledare och blir kreativt stöd i alla event.

- Vi ska nu vässa oss ytterligare rent kreativt och det har fallit sig helt naturligt att Mia skulle ha den rollen, säger Mats Ahldén, vd på Eventum, i ett pressmeddelande.

Eventums projektledare Marie Karlsson får titeln produktionsansvarig. Hon ska produktionsplanera alla produktioner och coacha teamen.

- Marie är vår i särklass mest rutinerade projektledare med en mångårig erfarenhet av eventproduktioner och jag är så glad att hon vill ta sig an rollen som produktionsansvarig. Med så många produktioner som pågår samtidigt krävs en tydlig styrning och coachning av teamen för att säkerställa leverans i världsklass, tillägger Mats Ahldén i samma meddelande.

Synnöve Almer

Ämnen i artikeln:

Eventum

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.