Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Eurosport tar ny vd från Telia

Publicerad: 10 januari 2013, 14:05
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:59

Dennis Andersson ersätter Amanda Evans, som nyligen lämnade vd-posten på Eurosport Norden. Han kommer senast från Telia Sonera


Ämnen i artikeln:

TeliaEurosportTelia Sonera

På Telia Sonera har Dennis Andersson varit ansvarig för att utveckla bolagets IPTV-tjänst samt ansvarat för innehåll och tv-strategi i den globala produktledningen.

Nu har han alltså rekryterats till vd-posten på Eurosport i Norden. Där ersätter han Amanda Evans som nyligen berättade att hon lämnar bolaget efter nio år.

Dennis Andersson är dock inte någon främling på Eurosport. Fram till hösten 2007 jobbade han nämligen som nordisk distributionschef på kanalen.

– Jag är mycket glad över att få möjlighet att återvända till Eurosport  Det är en fantastisk produkt att jobba med och jag ser väldigt positivt på möjligheterna att vidareutveckla våra kanaler nu med Discovery som delägare. Eurosport har en väldigt spännande tid framför sig, säger Dennis Andersson i ett pressmeddelande.

Nyligen bestämde sig Eurosport för att skrota eurosport.se i dess nuvarande form. Sedan dess har bolaget inlett ett samarbete med Stampen som innebär att den svenska sajten kommer fortleva.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

TeliaEurosportTelia Sonera

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.