Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Elk gör "Trädgårdsmästarna" i TV4

Publicerad: 8 April 2013, 08:54
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:50

TV4 köper Elk Entertainments egenutvecklade programformat "Trädgårdsmästarna".


I dag drar den internationella MIPTV-mässan i Cannes i gång och redan i fredags kunde Dagens Media berätta att Elk Entertainment ska producera en svensk version av ”Top chef: just desserts” för Kanal 5.

Nu står det klart att det nystartade produktionsbolaget även har sålt sitt egenutvecklade tävlingsprogram "Trädgårdsmästarna" till TV4.

– Vi ser väldigt mycket fram emot att få samarbeta med TV4 kring "Trädgårdsmästarna". Tillsammans är jag säker på att vi kan skapa ett helt unikt format som kommer att bli framgångsrikt, både i Sverige och internationellt, säger Estelle Bodén, vd på Elk Format, i ett pressmeddelande.

I "Trädgårdsmästarna" tävlar åtta passionerade trädgårdsentusiaster om titeln som Sveriges bästa trädgårdsmästare.

– Efter våra framgångar med matlagning och bakning tror vi nu att det är dags för trädgård. Vi är oerhört glada över att få utveckla detta unika format vidare tillsammans med Elk, säger TV4:s programdirektör Åsa Sjöberg i ett pressmeddelande.

"Trädgårdsmästarna" ska distribueras internationellt av Elk Entertainments försäljningsbolag.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.